Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Team Svenningsen var 2. pinsedag på Nisseringen

Rallycross - DM 
27/05/13 

- til 1 afdeling af DM i Rallycross.
Det var med stor spænding at teamet tog til Næstved søndag, for at gøre alt klar til den 1. afdeling af DM på Nisseringen.
Teamet havde brugt meget tid hen over vinteren, for at gøre det hele klar til sæson 2013, og så skulle det hele stå sin prøve 2. pinsedag.
 

Søndag blev brugt på transport til Næstved og til at sætte telt op og indrette værksted, licens kontrol og teknisk kontrol.


Daniel Svenningsen til sæsonstart på Nisseringen

Mandag morgen blev bilen startet op og teamet mekaniker Jonas og Simon lavede den sidste finish, og samtidig gik teamets kører Daniel en tur på banen for at planlægge hvilke kørelinjer han ville vælge.

Kl. 9.30 startes der op med tidtagning, Her kører Daniel en rigtig god tid, 2. bedste i klassen kun 0,035 sekund efter den bedste, dette rakte til en startplacering som nummer 5 i første 1. heatrunde.

1. heat blev til en heat sejr, hvor Daniel kørte hurtigste tid i klassen næsten 2 sekunder hurtigere end nr. 2, denne gode tid rakte til en startplacering som nummer 8 i 2. heatrunde.

2. heat. blev et heat hvor der skulle køres mod en del biler fra de hurtigere klasser, her blev der kørt en 3. plads hjem, og samtidig den bedste tid i klassen, dette rakte til en startplacering som nummer i 3. heatrunde.

3. heat blev igen et heat hvor der skulle køres mod en del biler fra de hurtigere klasser, her blev der kørt en 4. plads hjem, og igen den hurtigste tid i klassen, og med disse tider var det A-finale som nr. 1 i forreste række.


Daniel Svenningsen på podiet

A- finalen, her tog Daniel starten og var første nede i første sving og denne føring holdt han alle 8 runder i finalen, så det så ud til at vinterens arbejde bar frugt, og der kunne sættes 20 point på kontoen, og dermed føring af DM serien.

Teamet får igen i år stor hjælp fra sine sponsorer som er: Nordjysk VVS, Frederikshavn Boligforening, Søren Jensens Eftf., Hvidbjerg Vinduet, Sæby Scooter- og Crosscenter, Asaa Autogenbrug, Sæby Autoværksted Automester, JN Fiber og tøjsponsor Bygma.

Team Svenningsen


Læs mere om:
  • Nisseringen
  • 20/05/13 - Nisseringen - Rallycross - DM - DASU mesterskab
  •