Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Suzuki Motorsport viste flaget

Rally Sprint 
26/05/13 

- ved Yokohama-premiere
Suzuki Motorsport var talstærkt repræsenteret, da kampen om Yokohama-mesterskabet Øst i rallysprint i pinsen blev skudt i gang ved Rønnede. Hele tre rallybiler havde rallyteamet taget med til løbet, hvor rigtig mange af teamets sponsorer også gæstede holdet.
 

Kenneth Madsen (Dianalund) satte i den grad sit præg på løbet. Han vandt med klar margen sin klasse ved løbet i Rønnede, hvor han i generalklassementet kun blev overgået af to hold – en heftig Porsche og en firhjulstrækker. Anders Lysen (Sorø) ville have givet teamets unge talent lidt konkurrence på dagen, men valgte anderledes.


Lars Poulsen gjorde en god figur som stand-in.

”Vi havde inviteret så mange sponsorer, at jeg som teamchef følte, at det var bedst at servicere og pleje dem, så de fik en god dag. Jeg overlod derfor min bil til teamets servicemand, Lars Poulsen,” siger Anders Lysen. ”Lars gjorde det virkelig godt. Han har ikke kørt i nogle år, men viste nogle gode resultater, og det var rart at se, at han kunne håndtere bilen så flot.”

Den tredje bil, som Suzuki Motorsport deltog med i Rønnede, var den Suzuki Swift Sport i gruppe E-trim, som René Harms (Nørre Alslev) startede sæsonen med.


Suzuki Motorsport var repræsenteret med tre biler i Rønnede.

”Yngste medlem af teamet, Jacob Madsen har overtaget den og er i gang med at gennemføre de klubrallyer, som er forudsætning for, at han kan få en licens til at køre bl.a. rallysprint,” forklarer Anders Lysen. ”Jacob selv kunne derfor ikke køre i Rønnede, men han satte sig så ind ved siden af René, som gav ham en masse fif til bilen.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Suzuki Motorsport
  • Rønnede
  • 20/05/13 - Rønnede - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: