Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Aston Martin nummer 97, uden Gulf?

FIA WEC 
29/05/13 

World Endurance ChampionshipDer er udskrevet en konkurrence i England, hvor det står alle frit for at byde ind med et kreativt design til Aston Martin Vantage GTE Pro raceren med nummer 97.
 

Konkurrencen har været åben et stykke tid, men lukkede den 24. maj, og herefter vorterer Aston Martin ledelsen over, hvilket design det er som skal vinde æren over at dekorere bilen til dette års Le Mans.

Som skrevet handler det om Aston Martin Vantage GTE Pro med nummer 97, der skal køres af Darren Turner, Stefan Mucke og Peter Dumbreck. Det er på ingen måde usædvanligt at der kommer biler til Le Mans i speciel bemaling, kun til dette løb.


En af disse biler får ny bemaling til 24 timers løbet på Le Mans
(Foto: Aston Martin Racing)

Der er selvfølgeligt regler, som Aston Martin tvinger folk til at overholde. Det er at de allerede placerede sponsorlogoer ikke må fjernes fra grund designet, og ej heller forvanskes i andre farver. Hertil må der ikke pilles ved hverken placerining eller farver på Aston Martin logo’et. I konkurrencereglerne står der at det står dig frit for at vælge hvilken som helst farve du ønsker, men du kan med fordel bruger de kendte Gulf farver.

Vinderen af denne konkurrence bliver VIP gæst hos Aston Martin Racing hele weekenden.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - FIA WEC - FIA VM
  •