Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Tvivl om straf til Magnussen konkurrent

Formula Renault
3.5 Series 

24/05/13 

En af Kevin Magnussens værste konkurrenter i øjeblikket, belgieren, Stoffel Vandoorne, fik torsdag en straf for farlig kørsel.
Der er siden kommet mere frem som faktisk næsten frikender belgieren, mens andre ting gør ham til genstand for udelukkelse.
 

Synlige eller ikke synlige. Det er det store spørgsmål når snakken i øjeblikket går om nogen gule flag Stoffel Vandooren skulle have set. For han påstår at han ikke så dem. Der blev vinket med gule flag Ste. Devote svinget på grund af et uheld. Stoffel Vandooren hævder at der ikke var gule flag da han passerede stedet. Andre kørere påstår det modsatte, heriblandt Marco Sørensen som blev indkaldt som vidne efter den træningssession hvor hændelsen foregik.

Straffen blev i første omgang udmålt til 5 placeringers tilbagerykning i startopstillingen søndag formiddag. Men det kan vise at Stoffel Vandooren måske får en endnu strengere straf. Kan det påvises at han vitterligt begik denne fejl, samt have været til fare for de stewards og baneryddere der var igang med at rydde op efter det føromtalte uheld. Det er kommet frem at han har været yderst tæt på flere personer, måske endda have ramt den forulykkede bil.

Til fordel for Stoffel Vandoorne er der angiveligt en video der viser at de gule flag enten ikke var fremme eller meget lidt synlige. Derfor er han i første omgang kun idømt de fem placeringers straf. Men snakken går i Monaco og der vil måske blive gjort indsigelse mod den dom som foreløbig er afgivet.

Dons

Læs mere om:
  • Monte Carlo
  • 26/05/13 - Monte Carlo - Formula Renault 3.5 Series
  •