Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

G-Drive Racing Le Mans line up

FIA WEC 
27/05/13 

World Endurance ChampionshipG-Drive Racing er nu klar med deres køre set-up til årets 24 timers løb på Le Mans. Den sidst ankomne er russeren Roman Rusinov som skal dele bilen med australske John Martin og britten Mike Conway.
 

Rusinov er ikke nogen Le Mans novice. Første gang han optrådte på Le Mans var i 2008 hvor han stillede til start i GT1 klassen for Reiter Engineering i en Lamborghini Murciélago R-GT. Her udgik han og teamet af løbet. Året efter var han til start i GT2 klassen for United Kingdom Team Modena i en Ferrari F430 GT2 og her kom han Igennem løbet på en 7. plads i GT2 klassen.

Rusinov’s seneste optræden var sidste år hvor han kom til start for Signatech-Nissan og kørte en LMP2 Oreca 03-Nissan. Her kom han igennem løbet, og sluttede på 4. pladsen i LMP2 klassen.

Hele teamet omkring G-Drive Racing er meget beviste om at det gode resultat på Le Mans ikke bare kommer af sig selv. Det kræver god forberedelse, og det perfekte teamwork, både for kørerne og for mandskabet i pitten.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - FIA WEC - FIA VM
  •