Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kristensen er F1-kørernes repræsentant i Monaco

Formel 1 
23/05/13 

Tom Kristensen vil endnu engang agere kørernes repræsentant i stewardpanelet når løbsserien rammer Monacos gader i denne weekend til det legendariske Monte-Carlos Grand Prix.
 

Danskeren, som er den mest succesfulde kører i Le Mans-historien, er blevet hidkaldt som 'driver steward' adskillige gange siden 2010, hvor den seneste gang var i det titelafgørende Brasilianske Grand Prix i slutningen af 2012. Som de fleste F1-fans husker, var antallet af nærkampe og overhalinger ensbetydende med, at Tom K dengang fik en travl dag.

"Jeg er glad for at være tilbage som kørernes repræsentant i dette fantastiske løb i den by jeg kender så godt. Jeg ser allerede frem til et fair og spændende løb," siger Tom K.

Kristensen, som har boet i Monaco i mange år og selv kørt på banen, kender den mest berømte strækning på F1-kalenderen bedre end de fleste. Sidste år vandt Mark Weeber en smal sejr foran Nico Rosberg, i et løb der bød på flere episoder som var relevante for stewardpanelet at se nærmere på.

Tom K's næste job bag rattet er dette års udgave af Le Mans, som afholdes i slutningen af juni.TomKristensen.com
Henrik Würgler

Læs mere om:
  • Monte Carlo
  • 26/05/13 - Monte Carlo - Formel 1
  •