Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Vi skulle jo bare se om det hele holdt

Rally Sprint 
23/05/13 

Søndag morgen mødtes teamet da vi havde tilmeldt os, til første afdeling af Yokohama mesterskabet Øst.
Vi havde lige fået samlet motoren og ville derfor ikke stille for store forventninger, men var spændt på om motor og gearkasse holdt til rigtigt race da det hele var nyt og ikke havde kørt race.
 

Der blev kørt op til startflaget … 5 4 3 2 1 … og starten gik ud på banen i Rønnede.

Lars Kragh, ”Vi gav den gas, og det gik egentlig ganske godt, motor trak fint selvom vi var gået tilbage til en standard GT3 RS motorindstilling. Vi følte ikke vi havde kørt helt optimalt men da vi kom i mål, kiggede vi på rallyresult.dk hvor alle tider kommer ind fra alle deltager, førte vi.”

Ud på 2 heat og her gik det lidt bedre men, det stærke felt vi var oppe mod, kørte også stærkere. I mål var vi stadig øverst, så materialet hold til den hårde belastning som det blev udsat for.

Frokost og banen blev vendt om. Tredje heat og 5 omgange til i varmen.

2-kører Jess Larsen: Der blev nu hentet ind på vores føring, og Porsche lavede for meget showkørsel. Vi besluttede derfor at sætte nye bagdæk på til de sidste 5 omgang i 4 heat, for de bekymringer om motor og gearkasse kunne holde, var gjort til skamme, Nu ville vi fighte”.

I 4 heat på de sidste 5 omgange kørte Jørgen Hansen hurtigst i sin Porsche 911 (997) og selvom Steen Andersen, Mitsubishi Lancer og Kenneth Madsen Suzuki Swift Maxi 2000 kørte hurtigere var det ikke nok. Escobar racings Porsche 911 GT3 RS med Lars Kragh og Jess Larsen vandt gruppe 1 og generelt i tiden 16:51.304 med Steen Andersen på 2. pladsen i tiden 16:52.017 og Kenneth Madsen so m 3’er i tiden 16:55.590.

Tak for et godt arrangement og tak for nogle gode fights på banen i Rønnede.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Rønnede
  • 20/05/13 - Rønnede - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: