Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Ny kører og nyt team i DTC

DTC 
23/05/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipTil sommerløbet på FDM Jyllandsringen vil publikum kunne stifte bekendtskab med et helt nyt team og en ny chauffør i Auto-G DTC serien.
 

FP Racing og Mikkel C. Johansen vil nemlig være at finde til start i sommerløbet. FP Racing som i dag deltager i Yokohama Super Cuppen, udvider teamet med en Chevrolet Camaro som er hentet hjem fra den svenske serie.

Både teamejer Freddy Petersen og køreren Mikkel C. Johansen glæder sig meget til at komme til start i den danske kongeklasse. Mikkel C. Johansen startede sæsonen i langdistance løb, men har nu fået en fantastisk mulighed for at få mere udfordring blandt Danmarks hurtigste racerkørere.


Freddy Petersen og Mikkel C. Johansen ved den nye bil.
(Foto: FP Racing)

Bilens design er ikke helt på plads, da man gerne skal tilgodese alle sponsorer som er med omkring det nye team, men designet skal nok være på plads den 15. juni lover teamet.

Mikkel C. Johansen har tidligere haft erfaring med rigtig hurtige racerbiler. Han har tidligere kørt langdistance løb i en Aston Martin GT4, hvor det blandt andet blev til en sejr ved 24 timers løbet på Silverstone i 2012.

Det er aldrig nemt at komme ind i en serie når sæsonen er gået i gang. Mikkel og teamet har en testdag inden sommerløbet, så man kan få sig kørt ind på bilen inden det går løs den 15. juni på FDM Jyllandsringen.

”Mit mål er at køre for point i hvert eneste løb, så jeg i slutningen af sæsonen kan blande mig i den samlede top 5” Slutter Mikkel C. Johansen.

FP Racing / Mikkel C. Johansen


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Team FP Racing
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS