Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

CRAA - Tidsplanen

Classic Race
Aarhus 

15/05/13 

I denne weekend køres 2013 udgaven af Classic Race Aarhus i Mindeparken i midten af Aarhus, men i år er det ikke kun opvisningskørsel, der flere klasser der kører om point til årets mesterskaber.
 

Udover alle de pragtfulde historiske biler, vil der i år også blive kørt løb i både Auto-G DTC og OK Legend Car Cuppen. Der vil allerede fra klokken 10 fredag formiddag være biler at se på banen, da der bliver kørt masser af opvisning og velgørenheds omgange i løbet af hele weekenden.


Både Auto-G DTC og OK Legend Car Cuppen deltager i årets CRAA
(Foto: Motorsporten.dk)

De første show og paradebiler kører på banen fredag klokken 10 og fra klokken 16.00 vil træningen starte for de rigtige racerbiler. Der vil udover selve kørslen på banen, være en masse aktiviteter omkring baneområdet hele weekenden.

Classic Race Aarhus - Fredag den 17. Maj 2013

Kl. Klasse Kørsel Tid
06.00 Godkendelse af banen
10.00 Sportscar Event Velgørenhed 60 min
11.00 Mærkeklubber Paradekørsel 60 min
12.00 S.L. Drivers Opvisning 60 min
13.00 Showkørsel
med Borgmester Jacob Bundsgaard
Show 60 min
14.00 Sæbekasseløb Opvisning 60 min
15.00 Førermøde for alle klasser
Drivers Lounge
15.10 Sportscar Event Velgørenhed 30 min
16.00 Historisk 65-Klassen Træning 15 min
16.25 Youngtimer Træning 15 min
16.50 Formel 1 Træning 15 min
17.15 Historisk 71-klassen, 0-1300ccm Træning 15 min
17.35 Sports og Racing cars 1931 – 1965 Opvisning 10 min
17.55 Historisk 71-klassen, 1300+ Træning 15 min
18.15 Historiske Motorcykler Opvisning 10 min
18.35 Auto-G DTC Træning 30 min
19.15 Historisk 76-, 81- og 86-klasserne Træning 15 min

Classic Race Aarhus - Lørdag den 18. Maj 2013

Kl. Klasse Kørsel Tid
08.30 Historisk 71-klassen, 1300 + Kvalifikation 20 min
09.00 Historisk 65-Klassen Kvalifikation 20 min
09.30 Auto-G DTC Kvalifikation 30 min
10.10 Historiske Motorcykler Opvisning 10 min
10.25 OK Legend Cup Træning 10 min
10.50 Historisk 76-, 81- og 86-klasserne Kvalifikation 20 min
11.20 Formel 1 Opvisning 20 min
11.50 Historisk 71-klassen, 0-1300ccm Kvalifikation 20 min
12.20 Youngtimer Kvalifikation 20 min
12.50 OK Legend Cup Kvalifikation 20 min
13.15 Officiel åbning
v/ Borgmester Jacob Bundsgaard
13.35 Historisk 65-Klassen 1. løb 15 min
14.00 Historisk 71-klassen, 1300 + 1. løb 15 min
14.25 Sports og Racing cars 1921 – 1965 Opvisning 10 min
14.50 Auto-G DTC 1. løb 20 min
15.20 Formel 1 Opvisning 20 min
15.55 OK Legend Cup 1. løb 15 min
+1omg
16.30 Historisk 76-, 81- og 86-klasserne 1. løb 15 min
16.50 Sportscar Event Velgørenhed 30 min
17.30 Historisk 71-klassen, 0-1300ccm 1. løb 15 min
17.55 Youngtimer 1. løb 15 min

Classic Race Aarhus - Søndag den 19. Maj 2013

Kl. Klasse Kørsel Tid
08.30 Historisk 65-Klassen 2. løb 15 min
09.00 Historisk 71-klassen, 1300 + 2. løb 15 min
09.25 Historiske Motorcykler Opvisning 10 min
09.40 Formel 1 Opvisning 20 min
10.10 Historisk 76-, 81- og 86-klasserne 2. løb 15 min
10.35 OK Legend Cup 2. løb 15 min
+1omg
11.10 Sports og Racing cars 1921 - 1965 Opvisning 10 min
11.30 Historisk 71-klassen, 0-1300ccm 2. løb 15 min
11.55 Youngtimer 2. løb 15 min
12.20 Auto-G DTC Warm Up 10 min
12.40 Præsentation af kørere Show
13.30 Historisk 65-Klassen 3. løb 15 min
13.55 Historisk 71-klassen, 1300+ 3. løb 15 min
14.20 Formel 1 Opvisning 20 min
14.50 Historisk 76-, 81- og 86-klasserne 3. løb 15 min
15.15 Historiske Motorcykler Opvisning 10 min
15.40 Auto-G DTC 2. løb 20 min
16.10 Sports og Racing cars 1921 - 1965 Opvisning 10 min
16.25 Historisk 71-klassen, 0-1300ccm 3. løb 15 min
16.50 Youngtimer 3. løb 15 min
17.15 OK Legend Cup 3. løb 15 min
+1omg
17.45 Afslutning ved mærkeklasserne Opvisning 10 min


Både Auto-G DTC og OK Legend Car Cuppen deltager i årets CRAA
(Foto: Motorsporten.dk)

Motorsporten.dk

Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 19/05/13 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •