Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Det blev en hård weekend på Anderstorp

Formel Ford - DK 
15/05/13 

Michael Markussen fik topresultater med hjem på trods af mange udfordringer for Formel Ford-køreren.
Det er altid sjovt og spændende at køre racerløb på en ny bane, men for Koldings Formel Ford-håb var der også rigeligt med udfordringer at forcere. Alligevel blev det til flotte placeringer på den tidligere Formel 1-bane øst for Göteborg.
 

- Jeg døjede hele weekenden med en understyrende bil, så jeg kæmpede ekstra meget for at komme hurtigt igennem svingene, fortæller Michael, som måtte "nøjes" med andenpladsen i tidtagningen.


Michael Markussen fik topresultater med hjem fra Anderstorp.

- I tidtagningen var der utroligt meget trafik på banen, og på grund af langsommere biler endte jeg med ikke at få en eneste omgang, hvor jeg ikke skulle overhale. Til gengæld fik Lasse (Sørensen, teamkammerat ved RS Competition, red.) flere frie omgange, og så var han over alle bjerge.

Mens teamkammeraten tog sig af førstepladserne i weekenden på Anderstorp, kørte Michael sig til henholdsvis tredje- og andenpladsen i de to første løb, mens sidste løb delvist blev set fra sidelinien:

- Jeg knækkede gearskiftet i bilen, og så var det løb kørt, lyder det skuffet fra Michael Markussen, som til gengæld kunne glæde sig over teamkammeratens succes:

- Lasse har været drønstærk i denne weekend, og sejrene er helt fortjent. Nu har han taget føringen i mesterskabet, og allerede nu skal jeg virkelig stramme mig an for at kunne komme tilbage på førstepladsen. Heldigvis er sæsonen stadigvæk ung, så alt kan ske.


En teknisk defekt kostede topplaceringen i sidste løb.

Om blot halvanden uge går det atter løs. Denne gang lægger svenske Sturup Raceway asfalt til, når de danske Formel Ford-kørere brænder dæk og højoktan benzin af i jagten på pokaler, point og en fremtid i professionel motorsport.

- Sturup Raceway er en fed bane, som jeg ser frem til at køre på igen. Den er teknisk svær, og minder lidt om Anderstorp på nogle punkter, så det skal nok blive spændende at se hvordan det går, slutter Michael Markussen.

Michael Markussen - michaelmarkussen.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Michael Markussen
  • Anderstorp
  • 12/05/13 - Anderstorp - Formel Ford - DK
  •