Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Nicolas Beer fik atter en podieplacering på SPA

ADAC
Formel Masters 

14/05/13 

I weekenden blev der kørt ADAC Formel Masters på den meget udfordrende bane i SPA. I race 1 blev det til en 4. plads efter en rigtig spændende afslutning hvor han kom i mål kun 0,8 sec fra en 2. plads. Den 2. plads Nicolas følte sig snydt for i race 1 fik han så kørt hjem i race 2 efter overbevisende kørsel.
 


Nicolas på en våd Spa-Francorchamps
(Foto: Neuhauser Racing)

Vejret skiftede hele tiden mellem vådt og tørt men teamet var sikker på at race 3 ville blive vådt så de satte en gearing på der passede til regn. Det sats skulle desværre vise sig ikke at holde stik, da banen var helt tør da starten gik. Der var ingen chance for at nå at skifte gearingen igen.

I race 3 byttes der rundt på startrækkefølgen således at vinderen af race 2 starter 8 og 2éren starter 7 og så fremdeles. På grund af den forkerte gearing havde Nicolas mere end svært ved at holde sin plads og faldt yderligere tilbage. I sidste halvdel af løbet kom der heldigvis lidt regn så han fik kørt sig op på en fornem 4. plads, ikke langt fra endnu en podieplads.


Nicolas Beer fik atter en podieplacering på SPA
(Foto: Neuhauser Racing)

I mesterskabsstillingen efter 6 løb ligger Nicolas stadig på en flot 2 plads. Næste løb er på Sachsenring den 7 - 9 juni.


Læs mere om:
  • Nicolas Beer
  • Spa-Francorchamps
  •