Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Aston Martin Racing tester igen

FIA WEC 
15/05/13 

World Endurance ChampionshipKristian Poulsen og Christoffer Nygaard testede
Det er kun lidt over en uge siden vi sidst så Aston Martin Racing GTE holdet i action på Spa-Fancorchamps, men de mener det alvorligt i år, når de fortæller at de vil vinde. Derfor har de endnu engang været ude og teste.
 

Aston Martin Racing har været ude og teste på britiske Snetterton, og dette er selvfølgeligt en pre-Le Mans test. Der var 4 biler til stede og det var nummer 95, 96, 97 og 98, og set med danske øjne er det nummer 95 som var den vigtigste bil, og Kristian Poulsen og Christoffer Nygaard testede den. De andre biler blev testet af Jamie Campbell Walter, Stefan Mucke, Darren Turner, Stuart Hall og Roald Goethe.

Ud over Le Mans bilerne var Beechdean V12 Vantage GT3’eren også på banen, og den blev testet af Jonny Adam og Tom Onslow. De var begge inviteret af Aston Martin Racing team’s John Gaw.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Kristian Poulsen
  •