Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Nordjysk racertalent i front af Formel Ford DM

Formel Ford - DK 
14/05/13 

Den 16-årige gymnasieelev fra Aalborg, Lasse L. Sørensen bragte sig i weekenden i front af det Danske Formel Ford mesterskab. Løbet blev afviklet på den legendariske Formel 1 bane, Anderstorp i Sverige.
 


Lasse L. Sørensen

Nordjyden brilierede med at gøre rent bord, lave pole-position og efterfølgende vinde samtlige af weekendens tre løb. Dette betyder, at han kan sætte 75 vigtige point ind på kontoen, og nu har samlet 133 point. Den fine point høst har givet den unge nordjyde et komfortabelt forspring ned til de nærmeste forfølgere 21-årige Michael Markussen, Kolding på andenpladsen med 94 point, og Joachin Darbom, Sverige på tredjepladesen med 84 point.


Lasse L. Sørensen

Lasse udtaler, "Jeg er super tilfreds med resultatet. Min racerbil kørte perfekt i alle heat, og jeg føler vi udvikler bilen lidt i den rigtige retning for hver gang vi er på banen. Mit team har virkeligt lavet et fint stykke arbejde denne weekend, og jeg skylder dem alle en stor tak.

Lasse kører i det Danske Team RS Competition, som benytter den dansk fabrikerede Aquila Formel Ford Racer.

Næste afdeling køres om 14-dage, ligeledes i Sverige på Sturup Raceway ved Malmø.


Lasse L. Sørensen

Marco Racing,
Racing Team Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  • Anderstorp
  • 12/05/13 - Anderstorp - Formel Ford - DK
  •      D4 Enterprise Solutions