Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Punktering kostede Jesper Bisted hjemmebanesejr

DM Rally 
14/05/13 

Jesper Bisted fra Oens var på hjemmebane, da der i weekenden blev kørt Rally Den Jyske Sparekasse i området mellem Horsens og Juelsminde. Men desværre blev det ikke til nogen hjemmebanesejr for den lokale rallykører, som startede sammen med Heidi Knudsen.
 

”På løbets anden hastighedsprøve havde vi en punktering. Den tabte vi fire-og-et-halvt minut på, og det kostede os sejren i vores klasse,” fortæller Jesper Bisted. Men han er også godt klar over, at han selv var stærkt medvirkende til punkteringen.

”Jeg kørte simpelthen for tæt på tingene, og jeg ødelagde to fælge, så vi har været lidt for tæt på, og jeg har da også fået skæld ud af vores tekniske chef Jørgen Nielsen over, at jeg skar for meget. Men jeg følte bare, at bilen kørte rigtig godt, og så holdt jeg bare på og skar ind. Nogen gange skar vi også for meget ind, og det tabte vi så sekunder på i stedet for. Men bilen fungerer nu.”


Jesper Bisted og Heidi Knudsen kørte tæt på tingene i Rally Den Jyske Sparekasse. Det kostede en punktering og en klassesejr.

Slutfacit for Jesper Bisted og Heidi Knudsen blev en placering som sjettebedste mandskab i Tunet National og en andenplads i klassen efter Rasmus Sørensen og Peter Egholm.

”Havde vi ikke haft den punktering, så havde vi vundet med halvandet minut over Rasmus Sørensen. Men sådan er det bare,” siger Jesper Bisted, som også havde noget godt at tage med hjem fra Rally Den Jyske Sparekasse.

”Det bedste ved løbet var at køre på Stenderup-prøven, som ligger meget tæt på mit barndomshjem. At køre på den og se alle dem, som bor i byen stå og heppe på én, det var bare det bedste. Der følte jeg mig på hjemmebane, og det gik også godt. Vi kom således i top 10 generelt begge gange, hvor vi kørte hastighedsprøven.”

Næste gang, at Jesper Bisted og Heidi Knudsen skal i aktion, er ved Rygmarvsbrokforeningens Rallysprint i Horsens den kommende lørdag.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Juelsminde
  • 11/05/13 - Juelsminde - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: