Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Michael Christensen skuffet over femteplads i Spanien

Porsche
Super
Cup 

13/05/13 

Direkte videre til Nürburgring for 24-timers løb
Trods en imponerende femteplads var Porsches officielle juniorkører Michael Christensen skuffet efter første afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup. Løbet blev afviklet som optakt til den spanske formel 1-grandprix på Circuit de Catalunya udenfor Barcelona og den unge dansker lå på trediepladsen i løbets indledende fase.
 

”Men jeg fik problemer med bilen, og kunne ikke forsvare mig effektivt da jeg blev angrebet,” forklarede Michael efter løbet. Blandt de kørere der kom forbi Michael var feltets anden dansker Nicki Thiim, der kom i mål på andenpladsen efter englænderen Sean Edwards.


Michael Christensen på Circuit de Catalunya
(Foto: Grand Prix Photo)

Michael Christensen tager direkte fra Barcelona til Nürburgring i Tyskland, hvor han i den kommende weekend stiller op i 24-timers løbet på den legendariske Nordschleife.

”Jeg skal køre for Mantheys Porsche-team og er først og fremmest med for at samle erfaring. Men selvfølgelig drejer det sig også om 'Gas Geben'”, siger Michael.

PORSCHE MOBIL 1 SUPERCUP 2013 – RESULTAT
1. afdeling – Circuit de Catalunya (Spanien) 12. Maj:

1) Sean Edwards (GBR)
2) NICKI THIIM (DEN)
3) Michael Ammermüller (GER)
4) Kuba Giermaziak (POL)
5) MICHAEL CHRISTENSEN (DEN)
6) Robert Lukas (POL)
---
11) Sebastien Loeb (FRA) – 1.50.843

Næste afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup køres i Monaco 26. maj

Peter Nygaard


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Circuit de Catalunya
  •