Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Michael Christensen varmer op til formel 1

Porsche
Super
Cup 

10/05/13 

Porsches danske juniorkører på supportprogrammet til Spaniens Grand Prix
Michael Christensen, der er officiel juniorkører for Porsche-fabrikken, er med når Porsche Mobil 1 Supercup 2013 i weekenden afvikler første afdeling i forbindelse med det spanske formel 1 grandprix på Circuit de Catalunya udenfor Barcelona.
 

“Jeg glæder mig til at komme i gang og jeg tror på jeg kan være med i front,” siger den 22-årige sjællænder. ”Ved de tests vi har gennemført op til sæsonen har jeg været blandt de hurtigste, men nu skal test-tiderne veksles til race-resultater.”


Michael Christensen varmer op til formel 1.
(Foto: Porsche)

Michael Christensen stiller op for det franske DAMS-team, der blandt meget andet også er involveret i Renault World Series med Kevin Magnussen. ”Selvom DAMS er debutant i Porsche Mobil 1 Supercup, er de så superprofessionelle, at jeg tror på vi kan udfordre et etablerede team,” siger Michael.

Porsche Mobil 1 Supercup er verdens mest eksklusive mærklasse, og alle ni afdelinger i 2013 afvikles i sammenhæng med formel 1-løb. Klassen har tradition for at invitere gæstekørere til at prøve kræfter med de faste kørere, og blandt andre en håndfuld formel 1-stjerner anført af den dobbelte verdensmester Mika Hakkinen har deltaget i Porsche Mobil 1 Supercup. I den kommende weekend udfordrer den nidobbelte rallyverdensmester Sebastian Loeb således Michael Christensen og co.

Peter Nygaard


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Circuit de Catalunya
  •