Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Vellykket Kart Cup Syd arrangement i Vojens

Go Kart 
08/05/13 

Lørdag d. 4/5 afholdt Vojens Karting Klub den 1. afdeling af Kart Cup Syd, som er en løbsserie for de 5 kartklubber som ligger i Syddanmark og på Fyn.
 

Løbet blev afviklet under perfekte vejrforhold med sol fra en skyfri himmel. Dette havde lokket ekstra mange ud og kører. Der deltog 96 kører i alderen fra 6 år og til over 50.

Der var mange tætte dueller og rigtig flot kørsel. Selv om det gælder om at komme først blev der udvist stor respekt kørerne imellem så arrangementet blev skånet for uheld.

De lokale kører tog sig godt af pokalerne, især i ungdomsklasserne, hvor der stod kører fra Vojens Kartingklub øverst på podiet i 4 af 5 klasser.

Skulle du have lyst til at komme ud og se fremtidens Kevin Magnussen, Tom Kristensen eller Casper Elgaard er der Jysk/Fynsk mesterskab på banen på Tingvejen den 31/8 og 1/9.

Hvis du vil se flere billeder fra løbet ligger de på klubbens facebookside.

Kenn Korsager
Vojens Karting Klub


Læs mere om:
  • Vojens Karting Center
  •      ASETEK SIMSPORTS