Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted klar til DM-løb på hjemmebane

DM Rally 
08/05/13 

Det kan ikke blive meget tættere på en hjemmebane, end når Jesper Bisted sammen med sin co-driver Heidi Knudsen stiller til start årets anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally – Rally Den Jyske Sparekasse. Løbet foregår nemlig i området mellem Horsens, Vejle og Juelsminde.
 

”Den ene af prøverne ligger jo ved min hjemby, og så er der en hastighedsprøve ved Stenderup, som jeg kender rigtig godt,” siger Jesper Bisted, der er bosiddende i Oens, og som selv har været med til at arrangere løbet.

”På Stenderup-prøven skal vi som minimum i top 10 generelt, ja, og gerne højere op. Det er i hvert fald målet. Dels ligger prøven til min bil, dels er det en prøve, hvor jeg har cyklet på mange af vejene, da jeg var dreng. Den ligger bare 100 meter fra det sted, hvor jeg er opvokset.”


Jesper Bisted jagter klassesejr på hjemmebane i Rally Den Jyske Sparekasse

Jesper Bisted og Heidi Knudsen scorede en klassesejr, da DM-sæsonen blev skudt i gang under vinterlige forhold i Nordtyskland, og de jagter også en klassesejr og gode DM-point til deres division, når Rally Den Jyske Sparekasse skal køres.

”Vi skal vinde klassen og gerne komme i top 5 i Tunet National, ja, helst i top 3, men det bliver svært med de hurtige to-liters biler, som er med. De vil nok sætte os af, men vi vil gøre, hvad vi kan,” siger Jesper Bisted, der varmer op til løbet på hjemegnen ved at deltage i et minirally. Men han og Heidi Knudsen får også ekstra konkurrence i deres klasse, da René Harms stiller op med en tilsvarende bil.

”Det er altid dejligt med mere konkurrence, men lige her og nu tror jeg ikke, at René bliver en trussel, men det skal han nok blive på sigt. Men det er altid sjovere, når der kommer flere biler i klassen. Men man skal passe på med, hvad man siger. Det kan være, at han snyder os.”

Det er tredje år i træk, at der i Bjerre Herred bliver afviklet DM-rally, og der er specielt én hastighedsprøve, som Jesper Bisted glæder sig til.

”Det er Klejs-prøven, som jeg fik kørt noter til sidste år, men aldrig nåede at få kørt, da vi udgik inden, så den ser jeg frem til. Det bliver spændende med grus-stykket på prøven, men ellers er der nogle kanongode rallyprøver i løbet,” siger Jesper Bisted.

Han og Heidi Knudsen stiller til start med deres Suzuki Swift Maxi 1600 i Bisted Motorsports velkendte grønne og hvide farver, hvor der dog præsenteres en mindre ændring op til løbet. Q8 Oils’ logo vil nemlig pryde motorhjelmen på bilen.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Juelsminde
  • 11/05/13 - Juelsminde - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: