Carrera Cup
Germany

07/05/13

i sæsonstart i Porsche Carrera Cup Germany 2013 på Hockenheim
Selv om resultatet af de to første løb i Porsche Carrera Cup i Tyskland, med en 5. plads i lørdagens løb og en 4. plads i løbet om søndagen, ikke er et helt skidt udfald, for Nicki Thiim, var han ikke tilfreds med resultatet.

Den 35 minutter lange kvalifikation, hvor udgangspositionen bliver lagt fast til de to løb (et om lørdagen og et om søndagen), startede under våde regnskyer. Allerede på dette tidspunkt var Nicki Thiim ikke helt tryg ved udfaldet. Kvalifikationen placerede ham på en 4. start plads til løbet lørdag eftermiddag, og kun på en 7. position til løbet om søndagen.
"Kvalifikationen gik ikke helt godt for mig. Vejr-situationen og mængden af trafik på banen under mine omgange, var ikke optimal for mig. Og der har så også været et problem med min bil. Nu forsøger vi at finde en løsning til løbet i eftermiddag", fortalte Nicki Thiim efter sessionen.

(Foto: Natascha Theisen)

Race 1
Det første løb i 2013 sæsonen, startede lørdag eftermiddag. I mellemtiden var sporet tørret op. Nicki Thiim fik en god start, men desværre begik han en lille fejl i sektoren "Spitzkehre". Efter de 14 omgange sluttede den unge dansker på en 5. plads. "Alt, hvad jeg kan sige i øjeblikket, er, at dette resultat i det mindste er bedre end det fra sidste år", sagde en lidt skuffet Nicki Thiim og tilføjede: "Men vi har hastigheden og sæsonen er stadig lang. Så jeg er sikker på, at vi kommer tilbage i toppen. Lad os se, hvad der vil sker i løbet i morgen!"

Race 2
Sæsonens andet løb startede søndag morgen under solrige og varme vejrforhold. I dette løb måtte Nicki Thiim starte fra 7. position - ikke et godt udgangspunkt, men heller ikke helt dårligt. Den unge dansker fik også her en god start, og kæmpede hårdt med Norbert Siedler og Jap van Laagen, og sluttede løbet på en 4. plads.
"Det har været et hårdt løb. Jeg havde en hård kamp med Siedler og van Laagen… Selv havde jeg håbet på et bedre resultat, men jeg er glad for at tage nogle vigtige point med hjem. Og som jeg sagde, er det en lang sæson, og vi skal nok komme tilbage!", fortalte Nicki Thiim efter det andet løb.

Den tredje løb i sæsonen starter allerede om 14 dage som supportløb for 24 timers løbet på Nürburgring og Nürburgring Nordschleife.