Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Frank Nielsen klar til at forsvare sin DM-føring

DM Rally 
07/05/13 

Frank Nielsen fik en aldeles perfekt start på sin 2013-sæson, da han sammen med sin nye makker Per Brodersen var til start i det tyske ADAC Wikinger Rallye, og rallykøreren fra Odder er klar til at starte i Rally Den Jyske Sparekasse.
 

Deres første løb sammen udløste en førsteplads i division B for tohjulstrukne biler, og det har givet dem en føring i DM-tabellen, som de skal forsvare, når der den 10.-11. maj køres i området mellem Horsens og Juelsminde.

”Per og jeg håber på at kunne fortsætte, hvor vi slap,” siger Frank Nielsen. ”Vi har faktisk ikke været sammen siden DM-premieren, men vi føler begge to, at samarbejdet i bilen spillede rigtig godt, men vi skal naturligvis forberede os til løbet. Det vil vi dels gøre ved at køre lidt notetræning, dels at køre decideret notekørsel i dagene op til løbet, så vi kan give gas fra start af.”


Frank Nielsen og Per Brodersen lagde sig i front for DM-kampen i det sneklædte Tyskland. Nu skal de forsvare deres føring

Det kommende DM-rally kommer ikke blot til at foregå i Frank Nielsens nærområde, men også på nogle veje, hvor han tidligere har kørt flere løb.

”Prøverne kender vi mere eller mindre. Jeg har kørt der alle gange, der har været løb i området, og det var der, at jeg kørte mit første rally i C2’eren,” fortæller Frank Nielsen. ”Dengang kørte vi i det, der hed Challenge-klassen, og vi fik en rimelig god placering, selv om det var det første løb. På flere af prøverne havde vi hurtigste tid i klassen, så bilen sad ret hurtigt på rygraden.”

Den røde og hvide Citroën C2 R2 Max er så småt også ved at være klar til Rally Den Jyske Sparekasse.

”Det eneste spørgsmålstegn hænger over styreboksen,” siger Frank Nielsen. ”Vi har haft lidt bøvl med den elektroniske styring, men vi ved ikke, om der kommer en ny eller om vi skal køre med en af de gamle. Det afgør vi nok først i sidste øjeblik.”

www.fn-rally.dk


Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  • Juelsminde
  • 11/05/13 - Juelsminde - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: