Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Peugeot Sport Dealer Team DK vil revanchere sæsonstarten i DM i rally

DM Rally 
08/05/13 

Der er ingen tvivl om målsætningen hos medlemmerne af Peugeot Sport Dealer Team DK, når kampen om Danmarksmesterskabet i rally genoptages på Juelsminde-halvøen den 10.-11. maj. Det er revanche for den skuffende sæsonstart i Tyskland.
 

”Vi skal i hvert fald score flere point end i Tyskland,” siger Christian Jensen med henvisning til den nulscore, Ans-køreren og hans makker Freddy Pedersen fra Bjerringbro fik ved DM-premieren, hvor de sad fast i en snedrive.

”Vi kommer for at vinde og gentage vores sejr fra sidste år. Det skal der ikke herske nogen tvivl om, men jeg tror også, at Ib Kragh, der er på hjemmebane, vil gøre sit til, at det ikke bliver nemt for os.”


Christian Jensen og Freddy Pedersen jagter en sejr i DM-løbet på Juelsminde-

Med mere end 180 kilometer hastighedsprøver er det kommende DM-rally et af de længste i mange år, og det kommer til at give deltagerne udfordringer, selv om de kender mange af hastighedsprøverne fra tidligere løb.

”Det er et langt løb, og man skal ikke bare gå ud og satse på prøve 1. Man skal tage det seriøst, for der er udfordringer i alle prøverne, også fordi det er lange prøver,” slår Christian Jensen fast.

”Det er fantastisk, at det bliver muligt at køre 180 kilometer hastighedsprøver på en dag,” siger Esben Hegelund fra Hadsten, som starter med Karsten Isaksen fra Egtved. ”Der er en enkelt hastighedsprøve, som jeg ikke kender fra tidligere, men det at jeg kender de fleste gør, at vi har bedre mulighed for at køre maksimum attack fra morgenstunden.”

”Vi er rimeligt fortrøstningsfulde, og nu skulle vi gerne være 100 % klar med et godt set-up. Vi har et mål om at komme i top 3, og det er det, vi går efter.”


Esben Hegelund og Karsten Isaksen har en målsætning om at komme i top 3

Forberedelsen til det kommende DM-rally har bl.a. bestået i deltagelsen i et minirally, som de to Peugeot 207 Super 2000-hold dominerede. Det tredje mandskab hos Peugeot Sport Dealer Team DK har også været til start i et minirally for at få fart i kroppen før DM-løbet.

”Det har været en god ting, for vi fik rystet vores afkørsel fra Tyskland af os,” siger Kjeld Seidler fra Holmegaard, som starter sammen med Marc Troels-Smith fra Store Heddinge.


Kjeld Seidler og Marc Troels-Smith kommer med fart i kroppen fra deltagelse i minirally

”Vi skal have nogle point. Det værste for os nu er, at vi er nødt til at have fart på, men også at vi skal komme i mål. Vi er allerede nu nødt til at tænke taktisk, for vi har jo smidt en afdeling, og det er lidt irriterende. To af vores værste konkurrenter kom i mål i Tyskland, men nu har vi fået skudt os ind på bilen. Det har været en god optakt til at komme i gang, for løbet i Tyskland kunne vi ikke bruge til noget. Vi må se, om vi kan komme i top 3 i divisionen.”

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
 • Christian Jensen
 • Esben Hegelund
 • Freddy Pedersen
 • Karsten Isaksen
 • Kjeld Seidler
 • Marc Troels-Smith
 • Juelsminde
 • 11/05/13 - Juelsminde - DM Rally - DASU mesterskab
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: