Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

Kasper H. Jensen tager føringen i Scirocco R-cuppen

Scirocco R-Cup 
07/05/13 

Scirocco R-CupKasper H. Jensen tager føringen i Scirocco R-Cup 2013 Drømmestart for Kasper H. Jensen ved 1. afdeling af Scirocco R- cup som blev afviklet på Hockenheim i Tyskland.
 

Efter 4 omgange lykkedes det Kasper at komme op på 2. pladsen. Foran ham var nu kun Nicola Larini, (tidligere DTM vinder med mange års erfaring med forhjulstrukne biler). Turen fra sjette til anden pladsen have dog kostet en del Push to Pass (50 HK ekstra i 10 sec) så Larini havde 2 mere end Kasper.

Kasper var to gange oppe på siden af Larini, men Larini’s overskud af Push to Pass, gjorde til sidst udslaget og det lykkedes ikke for Kasper at komme forbi. Så Kasper sluttede som nummer 2 i feltet, en drømmestart på sæsonen. Da legenderne ikke tæller med i mesterskabet betyder det også at Kasper tog føringen i mesterskabet.


Podiet med Nicola Larini i midten, Kasper H. Jensen og Michelle Gatting.
(Foto: Volkswagen-motorsport)

Larini: I enjoyed a good duel with the young Dane Kasper Jensen; it was a lot of fun and I compliment him on his fair driving.

Kasper: Jeg er bare super glad for dagens resultat, det var helt OK at ”tabe” til Larini, jeg ville ikke risikere noget, jeg presse ham bare max, men den ”gamle ræv” lavede ingen fejl….


Kasper H. Jensen og Nicola Larini
(Foto: www.kasperhjensen.com)

Næste race køres om 4 uger på Red Bull Ring.

Finn Jensen
www.kasperhjensen.com


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • 04/05/13 - Hockenheim - Scirocco R-Cup
  •