Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen klar til kamp med eget racerteam

DTC 
03/05/13 

DTC - Danish Thundersport Championship"Magnussen Racing Experience" er navnet på Jan Magnussens nye kombinerede racer- og eventteam, som skal levere motorsportsoplevelser og høste sejre i Danish Thundersport Championship
 

Det er en drøm, der går i opfyldelse, når den 4-dobbelte Le Mans-vinder og regerende DTC-mester Jan Magnussen få dage før premieren på DTC 2013 kan præsentere sit helt eget racerteam: Magnussen Racing Experience!


Jan Magnussen

Teamet består foruden Jan Magnussen af en spritny Chevrolet Camaro-racer med 450 hestekræfter, en stor lastbil samt et teamcrew, som har arbejdet i døgndrift de seneste par dage og næsten ikke kan vente med komme ud på de danske racerbaner.

"Jeg har altid drømt om at køre under eget flag, så nu gør vi det, og vi glæder os alle sammen voldsomt meget til at komme på banen," lyder det fra den nybagte teamejer.

Han har sammen med sit crew brugt det meste af ugen på at forberede debuten på Padborg Park denne weeekend, og der er mange ting at holde styr på, når man nu både er førstekører og teamejer. Men Magnussen er heldigvis som vi kender ham bedst — klar til nye udfordringer!

"Vi er klar, og den skal have fuld gas i weekenden! Jeg glæder mig vildt til at komme ud og møde mine danske fans og forhåbentlig levere DTC-sæsonens første sejr. Det skylder jeg dem for al den støtte og opbakning, de giver mig — ikke kun ude på de danske baner, men også via Facebook, Le Mans, Danish Motorsport Award og så videre," lyder det fra Jan Magnussen.


Jan Magnussen

Onsdag blev den nye racerbil folieret i Magnussens eget design. Torsdag morgen blev den startet op og testet på Sjællandsringen ved Roskilde. Fredag optræder Jan Magnussen og racerbil i Go' Morgen Danmark på TV 2 — og lørdag går det løs på Padborg Park med træning og tidtagning forud for DTC-sæsonens første løb søndag!

"Men Magnussen Racing Experience er ikke kun et racerteam," forklarer Jan Magnussen.

"Det er også et eventteam, som kan levere danske virksomheder nogle oplevelser, der får adrenalinen op at koge. Vi har som noget helt nyt åbnet op for, at nye sponsorer kan komme til i løbet af sæsonen og blive en del af teamet. Det er en målrettet strategi, som jeg forventer jeg mig rigtig meget af"

Hvad disse oplevelser helt konkret består af, præsenterer Jan Magnussen på sit nye website (www.janmagnussen.com), som gik i luften tidligere på året, og som indeholder et særligt afsnit dedikeret til Magnussen Racing Experience.

I 2013-udgaven af Danish Thundersport Championship skal Jan Magnussen i øvrigt kæmpe mod andre kendte navne som Casper Elgaard , John Nielsen og sidste års unge komet, Dennis Lind. Mesterskabet afgøres over syv afdelinger, og ser man ikke løbene live ude på tilskuerrækkerne, kan de i ugen efter hver løbsweekend genses på TV3 Sport 1.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Padborg Park
  • 05/05/13 - Padborg Park - DTC
  •