Formel Ford - DK

Lasse Sørensen og Michael Markussen dominerede

04/05/13

- til første Formel Ford løb
Efter en fremragende debutsæson i Formel Ford for RS Competition, er målsætningen for sæson 2013 sat højt, og teamet satser på en top 3 til begge kørere, Lasse Sørensen, Aalborg, og Michael Markussen, Kolding, i årets danske Formel Ford mesterskab.

En vellykket forberedelsestest i Calafat, Spanien, gav gode forudsætninger for podieplaceringer, da sæsonen i Formel Ford klassen i weekenden den 20. og 21. april blev skudt i gang på Ring Djursland.

Lasse Sørensen

RS Competition er i år stærkt repræsenteret i Formel Ford med Lasse Sørensen, der sidste år deltog i Formel Ford hos Fluid Racing. Lasse er en del af DASUs Eliteprogram, og har derfor gode muligheder for at bevæge sig i den rigtige retning inden for motorsport.
Michael Markussen var også at finde hos RS Competition i sæson 2012, hvor han fik titlen som Vicedanmarksmester. I weekenden lagde han ud med at vinde første løb, da han tog starten og førte fra start til slut. Lige bag sig havde han Lasse, der dermed indtog andenpladsen i sin første finale.

Michael Markussen

I anden finale fik både Michael og Lasse konkurrence af svenskeren, Joachim Darbom, der vandt og dermed gjorde opmærksom på, at han nok bliver den hårdeste konkurrent i årets danske Formel Ford mesterskab. Sidste løb blev en tæt fight mellem de to RS chauffører, og her blev det Lasse, der trak det længste strå og tog sin første sæsonsejr.

Efter et tæt løb med masser af overhalinger og spændende race, hvor kun Joachim Darbom var i stand til at blande sig, er Michael og Lasse nu samlet 1 og 2 i mesterskabet. God teamspirit og fair race dannede rammerne for sæsonens første løb, og en stor tak skal lyde til Alex Friederichsen og hele teamet for en god indsats.

Næste løb køres i Anderstorp, Sverige, den 11. og 12. maj.