Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Næste stop: Padborg Park

Citroen DS3 Cup 
01/05/13 

Jacob Kallestrup er klar til næste punkt på løbskalenderen med den matsorte Citroën DS3 Cup-racer. Sønderjyske Padborg Park fejrer 10 års jubilæum når Jacob K Racing debuterer på banen.
 

For halvanden uge siden fik Viborg-køreren Jacob Kallestrup debut i Citroën DS3 Cup på den teknisk krævende Ring Djursland. Her viste Jacob lovende resultater til trods for tekniske vanskeligheder med den franske racer.


Jacob Kallestrup håber at gøre god figur på Padborg Park.
(Foto: Gripping Media ApS)

- Vi fik løst motorproblemet sidste onsdag, hvor vi havde en testdag, og der fik vi også sat nogle fornuftige omgangstider, fortæller Jacob, som får hård konkurrence på den sønderjyske asfalt:

- Der kommer et par ældre herrer og kører med i Citroën DS3 Cup i weekenden. Den ene hedder Nicolas Kiesa og har kørt Formel 1, og den anden er fra Norge, hedder Petter Solberg og er tidligere verdensmester i rally … så jeg tror at det kan gå hen og blive helt interessant!

Selvom der kommer konkurrence fra et par erfarne herrer, håber Jacob at kunne få den pokal, som tekniske problemer fratog ham på Ring Djursland.


Jacob er klar til at give den fuld gas i weekenden.
(Foto: Gripping Media ApS)

- Jeg håber at kunne være med i toppen af feltet igen i denne weekend, og med lidt held være med i kampen om en pokal eller to. Motorproblemet er i hvert fald løst, så nu glæder jeg mig til at kunne arbejde 100% med bilen.

Lørdag køres træning og tidtagning på banen, mens de to løb køres hhv. søndag morgen og eftermiddag i forbindelse med Danish Thundersport Championship.

Jacob K Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jacob Kallestrup
  • Padborg Park
  • 05/05/13 - Padborg Park - Citroen DS3 Cup
  •