Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Oak Racing kommer med specielt bemalet bil til Le Mans

Le Mans 
07/05/13 

Le MansOAK Racing har valgt at fejre 24 timers løbet på Le Mans' 90 år fødselsdag, ved at komme med en specielt bemalet LMP2 bil, til dette løb.
 

OAK racing der har til huse i Le Mans, har valgt at samarbejde med Speed Art om at lave et design til bilen, som viser racerbanen, samtidig med at designet skal forholde sig til sikkerheden både på racerbanen og i trafikken. Bilen er allerede før offentliggørelsen udråbt af Automobile Club de l'Ouest, som "Le Mans 24-Hours' 90th anniversary Art Car."

Det er endnu ikke offentliggjort hvilken kunstner der skal lave designet. Til gengæld ved vi at bilen bliver offentliggjort den 31. maj, ved et arrangement afholdt af Automobile Club de l'Ouest ved en event der afholdes i Centre National d'Art et de Culture George Pompidou, i Paris.

OAK Racing har endnu ikke fortalt hvilken af deres LMP2 biler, det er de vil få malet i dette specielle design, så måske er det David Heinemeier Hansson’s Morgan-Nissan?

Vejgaard

Læs mere om:
  • David Heinemeier Hansson
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - Le Mans
  •