Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Lotus Praga LMP2 giver gas på Spa-Francorchamps

FIA WEC 
01/05/13 

World Endurance ChampionshipLotus Praga LMP2 er på vej til Belgien, for at deltage i 2. afdeling af FIA World Endurance Championship, der køres på Spa-Francorchamps.
 

Spa-Francorchamps er placeret i Ardenner-bjergene, og banen er, i det nuværende layout, på ikke mindre end 7.004 meter. Banen er blandt de mest populære baner på kalenderen, blandt andet på grund af den legendariske “Eau Rouge” chikane.


Lotus Praga LMP2
(Foto: Lotus LMP2)

Lotus kommer til Spa-Francorchamps med store forventninger i forhold til deres præstationer på Silverstone. Dette er den sidste alvorlige styrke prøve før teamet skal køre det legendariske 24 timers løb på Le Mans.

Spa-Francorchamps bliver James Rossiter’s første optræden med den nye Lotus Praga T128 LMP2. Englænderen kommer til at dele bilen med nummer 31, med Kevin Weeda og Vitantonio Liuzzi in. Lotus’en med nummer 32 skal, som sidst, køres af Thomas Holzer, Dominik Kraihamer og Jan Charouz.

Lad os håbe på at race weekenden på Spa-Francorchamps, bliver et gennembrud for Lotus Praga LMP2, som mildest talt skuffede på Silverstone.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Spa-Francorchamps
  • 04/05/13 - Spa-Francorchamps - FIA WEC - FIA VM
  •