Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

International GT Open

Paul Ricard - 2. kvalifikation

GT Open 
28/04/13 

Johnny Laursen og Jan Magnussen kunne ikke gentage kvalifikationssuccessen fra lørdag, da der her til formiddag blev kørt kvalifikation til søndagens løb i GT Open serien.
 

Udfordringen i søndagens løb i GT Open serien bliver noget større for makkerparret Johnny Laursen og Jan Magnussen. I deres Ferrari 458 Italia GT3 kunne de her til formiddag kvalificere sig som nummer 8.

Dermed er der dømt race hvis man kender Jan Magnussens indstilling til tingene. Udover at det er sjovt at køre race, så er det sjoveste at vinde og dermed komme øverst på podiet, og er der noget som Jan Magnussen ikke bliver træt af, så er det lige det. Men der er lige nogen konkurrenter der har stort set samme mening om det, og det er her at 'danskerbilen' skal vise kvaliteterne.

Dons

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny Laursen
  • Paul Ricard
  • 28/04/13 - Paul Ricard - GT Open
  •      ASETEK SIMSPORTS