Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Flot tredjeplads til Nicolas Beer

ADAC
Formel Masters 

27/04/13 

17 biler sluttede på omgangshøjde i det første løb i år i ADAC Formel Masters serien. Det vidner om stor spænding uden at det denne gang gik udover kvaliteten.
Blandt de ialt 20 kørere, finder vi 2 danske og det blev til en podieplads for den ene i debutløbet.
 

Nicolas Beer kørte sig til en flot tredjeplads i sit debutløb i ADAC Formel Masters serien. Det skete på en regnvåd bane i Oschersleben. Forberedelserne for Nicolas Beer havde ikke været specielt optimale, idet han fredag var hårdt ramt af en maveforgiftning.

Trods eftervirkningerne af dette, kørte han lørdag en god kvalifikation hvor han startede som sekser. Ja og så blev det til en tredjeplads i det første af weekendens ialt 3 løb. Løbet blev afviklet på våd bane, der dog efterhånden tørrede noget op men optimale forhold blev det ikke.

Mikkel Jensen oplevede et forløb der var næsten modsat. Han var dog ikke syg, men til gengæld kvalificerede han sig en placering bedre end Nicola Beer. Men den unge kører formåede ikke at holde sin placering i løbet lørdag, hvor han sluttede på en placering som nummer 11.

Dons

Læs mere om:
  • Oschersleben
  •