Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Sejr til Christina Nielsen og Allan Simonsen

ADAC GT
Masters 

27/04/13 

I årets første tællende løb i ADAC GT Masters serie der afvikles på Oschersleben banen i Tyskland, var der glædeligt nyt for den danske konstellation i serien.
Christina Nielsen og Allan Simonsen blev placeret midt i feltet generelt, men underklassen som de deltager i, blev vundet.
 

Det nye samarbejde mellem Christina Nielsen og næsten allestedsnærværende Allan Simonsen, gav allerede i første forsøg en sejr. Det var godt nok 'kun' i en underklasse i ADAC GT Masters serien, men det tæller i mesterskabet. Klassen som de to kørere deltager i, er nærmest sammenlignlig med GTAM klassen i Le Mans regi.

De to kørere startede langt tilbage i deres Porsche 911 GT3 R indsat af Farnbacher teamet. Efterhånden fik de dog kørt sig op gennem feltet og sluttede løbet generelt på en placering som nummer 13, men altså som nummer 1 i den 'lille' klasse. Bilerne i de to klasser er dog alle GT3 biler.

Dons

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Christina Nielsen
  • Oschersleben
  • 28/04/13 - Oschersleben - ADAC GT Masters
  •