Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International GT Open

0,195 fra pole

GT Open 
27/04/13 

Det var forskellen efter den første kvalifikation i GT Open serien på nummer et og nummer to.
Samtidigt var det noget af en forskel på placeringerne fra de fri træninger. Der er her tale om den nye konstellation bestående af Johnny Laursen og Jan Magnussen.
 

Duoen optræder i denne weekend for første gang i GT Open serien. Efter de første fri træninger så det ikke alt for lyst ud, men man må sige at efter den første af to kvalifikationer, så er de bekymrede miner vist væk. Bilen blev kvalificeret til en anden plads i startopstillingen til det første løb. Forskellen til pole er på kun 0,195 sekund. Pole position indtages af Miguel Toril og Renger van der Zande i Mercedes SLS AMG GT3.

Selvom GT Open serien måske er ukendt for de fleste, så er den mere populær ude i Europa og blandt andet har flere tidligere Formel 1 kørere fundet vej til serien. I denne sæson er blandt andet Giorgio Pantano med i klassen. Og nu altså også Jan Magnussen.

Dons

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny Laursen
  • Paul Ricard
  • 28/04/13 - Paul Ricard - GT Open
  •