Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Ikke lige danskernes dag

ADAC GT
Masters 

26/04/13 

I den tyske sportsvognsserie ADAG GT har vi en dansk konstellation kørende i form af Christina Nielsen og Allan Simonsen.
I dag kørtes de fri træninger og de to kvalifikationsrunder til lørdagens og søndagens løb. Det blev ikke just til topplaceringer.
 

I den første kvalifikation hængte det af endnu ikke oplyste årsager, slet ikke sammen for den danske konstellation. Det gik hverken værre eller bedre end at Christina Nielsen og Allan Simonsen blev næstsidst og dermed skal starte i sidste startrække i det første løb der køres lørdag.

I den anden kvalifikation gik noget bedre. Her rykkede man fra en placering som nummer 24 fra den første kvalifikation, frem til en placering som nummer 18 hvilket også betyder at man nu er næstbedste af de tre Farnbacher biler som det store Farnbacher team stiller op med. Nu kan de to kørere se frem til søndag at starte i niende startrække. Lørdag får de dog en vanskelig opgave med at køre sig så langt frem som muligt for at samle så mange points sammen som muligt allerede fra sæsonstarten.

Dons

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Christina Nielsen
  • Farnbacher Racing
  • Oschersleben
  • 28/04/13 - Oschersleben - ADAC GT Masters
  •