Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

International GT Open

Midt i feltet efter de to første tests

GT Open 
26/04/13 

Paul Ricard banen i det sydlige Frankrig har idag lagt asfalt til de første fri træninger i GT Open serien. Serien er blevet kendt de seneste dage efter at det blev offenliggjort at Jan Magnussen og Johnny Laursen deltager i serien i år.
For Jan Magnussens vedkommende er der dog et par sammenfald med hans kalender der gør at han ikke kan køre alle løb.
 

Den første fri træning for Johnny Laursen og Jan Magnussen i deres Ferrari 458 Italia GT3 bød på en placering som nummer 16. Måske skuffende men set i lyset af at det er deres første officielle optræden i bilen og måske første gang i det hele taget, så er det vel ik' så ring' endda. Samtidigt er det heller ikke en bane som de vel har den største erfaring med.

Dagen indeholdte to fri træninger og her fik to en minimal fremgang på en placering. Tiden i anden fri træning var langsommere end i første fri træning, men det var gældende for stort set alle konkurrenterne også. Der var ellers tør asfalt i begge sessioner.

Lørdag køres første kvalifikation og første løb.

Dons
 ASETEK SIMSPORTS