Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

En weekend som overgik alle vores forventninger

SuperCup 
24/04/13 

De 2 brødre Nicholai Eberhard og Martin V Jensen var i en klasse for sig selv da de kørte årets første løb på RingDjurs i weekenden.
 

Der var 19 biler tilmeldte til det første løb.

Nicholai Eberhard satte hurtigst tid i tidstagningen, efterfulgt af Jacob Borum og Martin Andersen, Martin V Jensen satte 7 hurtigste tid. Nicholai Eberhard udnyttede sin pole position til at vinde første heat, Jabob Borum kom ind på 2 pladsen og Martin Andersen på 3 pladsen. Martin V Jensen kom ind på en flot 5 plads.

2 heat vender de første 8 biler, så Nicholai Eberhard skulle starte som 8 og Martin V Jensen som nummer fire. Martin V Jensen fik en kanon start og allerede efter en halv omgang førte han løbet og det holdte til mål. Nicholai Eberhard kæmpede et par omgange med Jacob Borum og vandt, så andenpladsen var i hus.

Nicholai Eberhard satte også banerekord for SuperCup med tiden 56,1, så det var en meget stolt Team Chef Ole Eberhard der kunne tage i mod han sine 2 drenge efter 2 heat.

I tredje heat skulle Martin V Jensen starte som nummer 8 og Nicholai Eberhard som 7 og igen fik de en superstart, men der skete desværre et sammenstød med 3 biler så der kom rødt flag.

Efter en ny start, hvor Martin V Jensen fik en kanon start, kom han allerede efter første sving op på en 2 plads, som han holdt til målflag efter Jacob Borum. Nicholai Eberhard fik også en god start, men der var en del trafik i det første sving, men efter 3 omgange havde han kørt sig op på en flot 3 plads.

Martin V Jensen debuterede som racerkører på Ring Djurs.
Martin har, bortset fra test, ingen forudgående erfaring med hverken Gokart eller race I det hele taget. Det skal blive spændende at se om han kan gøre storebroderen kunsten efter. Nicholai Eberhard vandt DM I Youkohama SuperCup I 2012, ligeledes uden nogen forudgående erfaring.

For os sluttede weekenden derfor med 2 førstepladser, 2 anden pladser, og 1 tredjeplads. Nicholai Eberhard ligger på førstepladsen, som han deler med Jakob Borum. Begge har 58 point.

Martin V Jensen har en tredjeplads i mesterskabet, hvor han har 53 point.

Nu ser vi frem til Padborg den 4 og 5 maj, hvor målet er at udbygge føringen i mesterskabet.

Se mere på www.supercup.dk og www.hm-motorsport.dk.

hm-Motorsport
Ole Eberhard


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - SuperCup
  •