Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Flot sæsonstart for Martin Vedel Mortensen

Special Saloon 
23/04/13 

Racerkøreren fra DK Motorsport tog to sejre ud af tre mulige
DK Motorsport fik en god start på årets asfaltbanesæson, hvor racerteamet er repræsenteret ved Martin Vedel Mortensen i Special Saloon Car-klassen. I sin hvide Opel Corsa lykkedes det den fynske racerkører at sikre sig to sejre ud af tre mulige på Ring Djursland.
 

”Jeg ville naturligvis gerne have gjort rent bord i min klasse, men det var nok lidt for meget luksus, hvis man skal have tre sejre ud af tre mulige, for at man er tilfreds med sin weekend. Det gik fint, jeg fik ingen buler og ligger nu på en samlet førsteplads i divisionen. Det er jeg godt tilfreds med,” siger Martin Vedel Mortensen.


Martin Vedel Mortensen har lagt sig i front for sin division

Sidste år blev det til utallige førstepladser på vej mod divisionsmesterskabet i Special Saloon Car, men i år har konkurrencen vist sig at være meget anderledes.

”Jeg fik to førstepladser og en andenplads, og det var dejligt med noget konkurrence fra Hans Hartmann, så jeg havde nogen at kæmpe med. Men også Bjarne Mortensen havde jeg nogle gode og fair dyster med,” fortæller Martin Vedel Mortensen. ”Bagefter var han henne ved mig for at sige, at det var den bedste dyst, han havde haft længe, så det var en god kamp.”

At det ikke blev til tre sejre ud af tre mulige, skyldes de specielle forhold, der konkurreres under i Special Saloon Car-klassen. Her er bilerne inddelt i fire forskellige divisioner afhængig af deres opbygning.

”Det er lidt et problem, at vi er et så blandet felt, at der pludselig kommer en Ferrari eller en Porsche i vejen, og så skal man forbi dem, inden man kan komme op til sin egen konkurrent. Det var det, der kostede lidt til sidst,” siger fynboen. ”Nogle af deltagerne kører måske ikke så hurtigt, som bilen egentlig kan. Bilerne trækker meget fra på langsiden, men er så svære at komme forbi, og det gjorde, at jeg ikke fik Hartmann i det sidste heat. Men alt i alt var det en god weekend.”


Martin Vedel Mortensen fik en god sæsonstart

Næste gang Martin Vedel Mortensen og DK MOTORSPORT skal i aktion er i starten af juni, hvor næste afdeling af Special Saloon Car-mesterskabet skal køres i Norge.

DK Motorsport
Per Johansen

per@dkmotorsport.dk www.dkmotorsport.dk
Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her