Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Godkendt resultat for ProRacing

Yokohama
SuperCup 

23/04/13 
Yokohama

Yokohama Supercup deltagelsen for Jakob Borum levede fuld ud op til forventningerne her i weekenden på Ring Djursland. Der var masser af tæt og fair race, og Jakob blandende sig i topstriden, med en andenplads i heat 1, en tredjeplads i heat 2, og en sejr i heat 3.
 

Weekenden bød på lidt udfordringer, i form af at gearskiftet drillede – den ville ikke altid gå i 2. eller 4. gear. Mistanken er, at der er problemer med synkromesringene, men det skal undersøges inden næste løb.


Så er der gang i Hondaen igen.
(Foto: Keld Dohm)

I heat 1 startede Jakob som 2’er og der blev han under hele heatet. Der var en meget lige kamp mellem Nicolai Eberhard og Jakob Borum, hvilket ikke mindst ses af, at Nicolai kun er 6/100 hurtigere end Jakob på hurtigste omgang. Til heat 2 skulle Jakob have startet 7’er, men da han desværre var forhindret i at deltage i førermødet om morgenen fik han en straf på 5 startplaceringer, hvilket betød en startposition som 12’er. Jakob fik en kanon start og allerede efter en omgang var han oppe på 4. pladsen, og efter 2 omgange var han på 2. pladsen. Det lykkedes desværre ikke at holde den placering, og Jakob måtte tage til takke med en 3. plads i heatet.

Heat 3 fik en dramatisk start, da Mikkel Bang Johnson blev holdende da starten gik. Jakob kom med nød og næppe forbi, men desværre blev Mikkel ramt bagfra af 2 andre, og heatet blev afbrudt, da de 3 biler spærrede banen helt af. Heldigvis kom ingen noget alvorligt til. Heat 3 blev meget forkortet, og i det korte heat trak Jakob det længste strå, og tog sæsonens første heatsejr.

Udover Jakob fik Nicolai Eberhard også en første, anden og tredje plads, så stillingen i toppen af Yokohama Supercup er helt lige. Der er med andre ord lagt op til kamp om mesterskabet i 2013.

Honda ProRacing, www.proracing.dk
Keld O. Dohm

Læs mere om:
  • Jakob Borum
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: