Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

En helt godkendt debutweekend for Jacob Kallestrup

Citroen DS3 Cup 
23/04/13 

Viborg-køreren kørte i weekenden sit første løb i Citroën DS3 Cup på den krævende Ring Djursland. Trods tekniske drillerier var resultaterne ganske fine.
 

Årets første løbsweekend var ikke kun Jacobs debut på de store racerbaner. Det var også kulminationen på næsten et helt års arbejde for at stable projektet på benene.

- Vi har arbejdet utroligt længe på at komme ud at køre i Citroën DS3 Cup, fortæller Jacob. Det er lykkedes takket være gode sponsorer og et stærkt team, så nu er det min tur til at levere varen!


Jacob Kallestrup fik fart i sin Citroën DS3 Cup-racer
(Foto: Gripping Media)

I tidtagningen viste Jacob da også at alle forberedelserne ikke var helt nytteløse. På trods af at være blevet frataget sin hurtigste omgangstid efter at have overset et gult flag, var den matsorte Citroën DS3 næsthurtigste bil på banen.

- Når man er med i den sjove ende af feltet, vil man altid gerne have førstepladsen, men når det så er sagt, er jeg godt tilfreds med at være næsthurtigst, siger Jacob, der gjorde sit til at fortsætte de gode takter i søndagens to løb.


Jacob i samtale med coach og teamchef
(Foto: Gripping Media)

Den 18-årige racerkører kom da også godt fra start i det første løb, men omkring halvvejs i løbet begyndte den franske racerbil at miste effekt, og Jacob måtte lade sig falde ned på fjerdepladsen.

Igen i andet løb startede det godt, men endnu en gang kunne Jacob konstatere at motoren ikke blev ved med at yde som den skulle. Endnu en gang måtte viborgenseren tage til takke med fjerdepladsen. På trods af frustrationerne var Jacob dog meget positiv.

- Jeg er dødtræt af at have misset en podieplacering i mit første løb, men jeg kan kun glæde mig over at være så konkurrencedygtig, når motoren ellers fungerer optimalt. Nu får vi styr på teknikken inden næste løb om 14 dage, og så skal vi prøve at gøre det lige så godt som i denne weekend!


Viborg-køreren er med i toppen af klassen
(Foto: Gripping Media)

Det næste løb bliver kørt på Padborg Park den 4-5. maj.

Jacob K Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jacob Kallestrup
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Citroen DS3 Cup
  •