Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind positiv efter årets første DTC test

DTC 
19/04/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDennis Lind, der sidste år sluttede på andenpladsen i Auto-G DTC mesterskabet, deltog sammen med sit Team DMD ved årets første samlede DTC test på Jyllands Ringen.
 

Det var det nye teams første test af den Camaro de indsætter i Auto-G DTC i 2013. Ved testen skulle den nye motor, der skal anvendes i 2013, prøves for første gang, ligesom nye bremser blev testet.


Dennis Lind og hans 2013 bil i nye farver
(Foto: Jan Kaiser)

Efter testen var både Dennis Lind og Team DMD positive.

”Vi havde en rigtig god dag” fortæller 20-årige Dennis Lind. ”Det var vores første test med bilen, den nye motor og de nye bremser, så der var mere tale om en funktionstest end en test, hvor vi gik efter tider. Vi havde et enkelt problem undervejs, hvor der gik ild i et ledningsnet på bilen. Det var noget af en forskrækkelse, men jeg fik hurtigt bremset og hoppede ud af bilen, men indenfor et minut var ilden gået ud og 20 minutter efter var ledningsnettet skiftet og vi kørte igen.

Vi nåede alt, hvad vi havde sat os for og sidst på dagen, fik vi muligheden for at arbejde lidt med set up’et og vi fik kørt nogle gode omgangstider. Man kan godt mærke, at motoren i år er bedre end den vi tidligere har kørt med, så bilen er hurtigere end sidste års version”.

Auto-G DTC sæsonen starter på Padborg Park søndag den 5. maj.

Team DMD

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Ring Djursland
  •