Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Nymark vil fortsætte sin succes

Legends Car 
19/04/13 

Sidste sæson var Frederik Nymark med helt fremme i Legend Car Cuppen og i år vil han fortsætte sin succes og køre efter førstepladsen i mesterskabet.
 

I denne weekend starter sæsonen for Legend Car Cuppen på Ring Djursland. En af de kørere der sidste år havde stor succes på netop den bane var Frederik Nymark og til første løb i år vil han forsætte de gode takter.

Nymark Racing har kun haft mulighed for at teste to gange inden sæson starten. En kort tørvejrs test på FDM Jyllandsringen og en kold og våd test på Sturup Raceway i det sydlige Sverige.


Det var koldt og vådt at teste i Sverige
(Foto: Motorsporten.dk)

I vinterens løb har Frederik Nymark også trænet med løb og styrketræning for at være helt fit til sæsonstart. Derudover har unge Frederik fået nogle koncentrations øvelser fra Red Bull mekanikeren Ole Schack, som er god ven af Nymark familien.

Den sidste test skulle vise sig at være en rigtig kedelig oplevelse for teamet. Efter cirka en times test i det sydsvenske, valgte teamets ”næsten nye” motor at give op og sende olie ud til højre og venstre. Da det ikke var muligt at få renoveret motoren inden sæsonstarten måtte Nymark Racing bekoste en helt ny motor.

Det bliver den nye motor som vil ligge i Frederik Nymarks bil på Ring Djursland denne weekend. Da der er åbnet mulighed for at køre nogle test om lørdagen, vil Nymark Racing benytte sig af den mulighed og gøre sig helt klar til søndagens kørsler, som bliver dagen hvor Frederik vil kæmpe for alle de point han kan få.


Denne placering ønsker Frederik sig også i denne weekend på Ring Djursland
(Foto: Motorsporten.dk)

Alle i Nymark Racing glæder sig til at komme i gang med den nye sæson og syntes at gæster og publikum skal kigge forbi og hilse på den unge racerkører, som går i gang med sin anden sæson i Legend Car Cuppen.

Nymark Racing vil efter denne løbsweekend gøre endnu en Legend bil klar til løb, så hvis du vil prøve kræfter med sjovt og underholdende motorløb kan du tage en snak med teamchef Flemming Nymark om leje af teamets anden bil.

Nymark Racing

Selch


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Legends Car - DM
  •