Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Et nyt kapitel bliver indledt i weekenden

Citroen DS3 Cup 
19/04/13 

Jacob Kallestrup får i weekenden debut i Citroën DS3 Cup på Ring Djursland, når årets første baneløb bliver kørt på den kupérede bane på Jyllands næse.
 

Det bliver første skridt ind i en helt ny verden for den viborgensiske racerkører, og op til weekenden er nerverne da også begyndt at melde sig:

- Jeg kan godt mærke spændingen i kroppen allerede, røber Jacob, som forsøger at holde hovedet koldt og fokusere på opgaven.

- I virkeligheden er det "bare" endnu et racerløb, men det er første gang i en rigtig bil, og der kommer til at ske mange nye ting i weekenden. Det er ikke en overdrivelse at sige, at det er første skridt i resten af min karriere, som bliver taget på Ring Djursland.


Jacob K Racing er klar til start på Ring Djursland i weekenden
(Foto: Gripping Media)

Heldigvis er hele teamet omkring Jacob godt forberedt, og bilen er testet, tjekket og forberedt fra A til Z. Og selvom sommerfuglene med garanti flyver tæt omkring Jacob K Racing søndag morgen inden første heat, er Jacob sikker på at det bliver en god weekend.

- Vejret ser ud til at holde tørt, og temperaturerne nærmer sig noget som kunne minde om forår, så den del er helt fornuftig. Mine mekanikere er i topform og glæder sig enormt til at få bilen på banen, og det bliver fantastisk at få hele det enorme projekt på banen - vi har trods alt arbejdet målrettet på denne sæson i næsten et helt år.

Jacob Kallestrup og Jacob K Racing kører første af to heat søndag kl. 08.20.

Jacob K Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jacob Kallestrup
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Citroen DS3 Cup
  •