Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Tilbage med ekstra kræfter

Special Saloon 
18/04/13 

Det var egentlig ikke meningen, men Christian Siepmann og CS Racing's fragtmandsblå BMW M3 GT2 er tilbage på asfalten, når Special Saloon Car-klassen får sæsondebut i den kommende weekend på Ring Djursland.
 

- Jeg havde egentlig besluttet at sælge bilen og holde en pause fra motorsport, men bilen blev ved med at stå og kigge på mig, fortæller Christian Siepmann, der afbrød pausen og begyndte planlægningen imod 2013.

- Sidste år fik Peter Rasmussen BMW'en til at køre rigtig godt, så han blev sat til at gøre den endnu hurtigere. Det har resulteret i en ny og kraftigere motor, som nok skal hjælpe lidt på optrækket. Motoren er bygget af en hollandsk motortuner, og både effekt såvel som lydspor bliver en fornøjelse at opleve.


(Foto: Gripping Media)

Til den århusianske racerkørers store glæde, har størstedelen af sponsorerne valgt at bakke op om teamet endnu en gang. Også hovedsponsoren, Danske Fragtmænd Express, er igen at finde på den hurtige BMW.

- Det betyder meget for mig at stort set alle sponsorer har valgt at være med igen. Jeg tager det som et tegn på at vi har gjort noget rigtigt i vores måde at drive teamet på, siger Christian Siepmann.

Noget, som både Siepmann og sponsorerne glæder sig over, er den imponerende tv-dækning af Special Saloon Car-klassen i år. Løbene vil både blive vist på TV2, TV2 Sport samt på den internationale motorsportskanal, Motors TV, året igennem.

- Special Saloon Car er virkelig en spændende klasse med mange sjove og hurtige biler i, så jeg er sikker på at vi kommer til at levere stof til nogle gode udsendelser.

Indtil man i weekenden har lejlighed til at høre den fragtmandsblå BMW M3 GT2 på Ring Djursland, kan man her se - og især høre - den nye motor, da den blev trimmet og justeret inden montering i bilen.

Gripping Media


Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her