Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Timo Bernhard og Romain Dumas skal køre den nye LMP1-Porsche

FIA WEC 
19/04/13 

World Endurance ChampionshipPorsche har netop officielt udpeget de 2 første kørere som skal køre den nye Porsche LMP1 i World Endurance Championship og Le Mans i 2014.
Det drejer sig om Timo Bernhard og Romain Dumas. Testen af den nye bil starter senere på året, og her vil det være de to der skal køre testene.
 

Wolfgang Hatz udtaler at han selvfølgelig er meget tilfreds med at kunne præsentere to meget erfarne sportscar kørere til den nye Porsche LMP bil. Det er planen at Porsche vil deltage i hele World Endurance Championship inklusive 24 timers løbet på Le Mans i 2014.


Timo Bernhard og Romain Dumas skal køre den nye LMP1-Porsche
(Foto: Porsche Motorsport)

Timo Bernhard og Romain Dumas er allerede nu en del af projektet, imens bilen udvikles. Det er planen at bilen allerede fra medio 2013 skal starte på reelle banetests, så projektet må alt andet lig, være meget langt fremme.

Der er fortsat ikke sluppet noget officielt ud om hvordan bilen skal se ud, og heller ikke noget om hvilken motor der skal ligge i den, men som udgangspunkt skal vi nok forvente en eller anden form for hybrid teknologi.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Romain Dumas
  • Timo Bernhard
  • Porsche Motorsport
  •