Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Har Mark Webber underskrevet en 5 årig aftale med Porsche?

Formel 1 
16/04/13 

- ifølge vedholdende rygter er Mark Webber på vej væk fra formel 1
Det er ikke længe siden vi kunne berette om det rygte som breder sig. Det handler om at Mark Webber er på vej ud af Formel 1. Han har ifølge rygtet allerede underskrevet en 5 årig aftale med Porsche.
 

Den australske Formel 1 kører, Mark Webber, har ifølge et vedholdende rygte underskrevet en 5-årig aftale med Porsche, og han skal dermed være en af hovedkræfterne i at få det tyske bilmærke tilbage til toppen af international sportscar racing og hermed også til sejre ved 24 timers løbet på Le Mans.


Eftertænksom Mark Webber
(Foto: Redbull-media)

Det er Radio Le Mans der har bragt ’nyheden’ om at Mark Webber allerede har underskrevet aftalen med Porsche. Dermed forventes det at Mark Webber er færdig med Formel 1 og måske også Red Bull ved udgangen af sæsonen.

Webber har endnu ikke kommenteret på dette, som forløbigt må betegnes som et rygte, og spørgsmålet er hvornår det vil ske. Det forventes at Porsche er klar med en udviklings LMP racer senere på året, og hvis Webber skal være en del af holdet, vil det være mærkeligt hvis han ikke skal være med til at teste og udvikle bilen fra bilens fødsel.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Mark Webber
  • Er Mark Webber på vej til Porsche?
  •