Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel Mortensen vil gentage sidste års succes

Special Saloon 
16/04/13 

Køreren fra DK Motorsport vil til tops i Special Saloon Car
Martin Vedel Mortensen og DK Motorsport tager den 20.-21. april hul på deres anden fælles sæson i Special Saloon Car. Det sker på Ring Djursland, hvor den fynske racerkører atter skal forsøge at køre teamets hurtige Opel Corsa til topresultater i en af dansk bilsports mest flamboyante klasser.
 

”Jeg håber på, at jeg kan vinde min klasse igen. Det gjorde jeg sidste år, og jeg er i år oppe mod mange af de samme deltagere og samt et par nye, så jeg tror, at det er muligt,” siger Martin Vedel Mortensen. Han har også en ambition om på et andet punkt at kunne det gøre det en tand bedre end i 2012. ”Jeg håber også, at jeg kan gå efter det generelle mesterskab. Jeg var uheldig til det sidste løb, at en defekt ledning stoppede vandpumpen, så min motor brændte sammen, og det gjorde, at jeg ikke kunne kæmpe med om det generelle mesterskab.”


Martin Vedel Mortensen Siden sidste efterår har DK MOTORSPORT arbejdet på at klargøre og optimere den Opel Corsa, som Martin Vedel Mortensen atter skal køre i.

”Motoren er blevet renoveret og der er kommet ny dekoration på bilen, som selvfølgelig skal igennem en funktionstest, inden jeg sætter mig bag rattet af den på Ring Djursland,” siger Martin Vedel Mortensen. ”Det bliver lige på og hårdt, men heldigvis har jeg i år den fordel, at jeg kender alle de danske baner.”

Selv om 2012 var hans første sæson i Special Saloon Car-klassen, så var Martin Vedel Mortensen hurtig til at lære såvel bilen som gamet. Det resulterede i en masse førstepladser i klassen samt at han var en af de kørere, som langt frem i sæsonen kunne udfordre den senere generelle mester Jørgen Hansen i toppen af tabellen.

”Sidste år kørte Jørgen Hansen stærkt i sin klasse og scorede mange førstepladser, men jeg håber, at han får noget modstand, så jeg ikke behøver at vinde min klasse hver gang. De gange, jeg kom i mål sidste år, vandt jeg. Sidste år krævede det at være konstant, for det var kørerne i de andre klasser også. Og jeg tror også, at vi i DK MOTORSPORT i år kan køre konstant og tage en masse klassesejre,” slutter Martin Vedel Mortensen.

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her