Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Lotus Praga LMP2 skuffede på Silverstone

FIA WEC 
17/04/13 

World Endurance ChampionshipÅret første racerløb i 2013 FIA World Endurance Championship foregik på Silverstone, og her racedebuterede Lotus Praga LMP2 team med deres T128 LMP2.
 

Begge Lotus Praga T128 LMP2 havde problemer hen over weekenden, og det fortsatte desværre ind i løbet.

Lotus Praga T128 med nummer 32, kørt af Jan Charouz blev ramt hårdt allerede på den første omgang, og måtte derefter søge tilbage til pit’en. Reperationen tog 90 minutter og herefter kørte bilen frem til det ternede flag faldt.

Søsterbilen med nummer 31 udgik af løbet efter ca. to timers kørsel med styrings problemer.


Lotus T128 in race action
(Foto: Lotus LMP2)

Lotus skriver i en officiel pressemeddelelse at de synes at deres nye Lotus Praga T128 LMP2 viste en god race performance og at teamet ser frem imod det kommende race.

Jeg mener, desværre, at Lotus skuffede fælt, både på holdbarhed og på performance. I min optik er de ikke i nærheden af Nissan motorerne, og det problem skal løses inden de kommer til Spa Francorchamps.
Hertil virker bilerne slet ikke gennemtestede, i og med at de kæmper med en mængde tekniske ting der slet ikke virker efter hensigten.

Jeg håber på at Lotus LMP2 teamet får styr på tingene, for det er en meget flot racerbil, som jeg ser frem til at se på Le Mans.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Silverstone
  • 14/04/13 - Silverstone - FIA WEC - FIA VM
  •