Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Aston Martin Racing fik en dobbelt sejr på Silverstone

FIA WEC 
15/04/13 

World Endurance ChampionshipDen danske GTE Am Aston Martin vandt sin klasse
Aston Martin Racing kom til årets første FIA World Endurance Championship med ambitioner om at være med helt fremme, og de kom hjem med noget der minder om det perfekte resultat.
 

Aston Martin sejrede i begge GTE klasser, og set med danske øjne er sejren i GTE Am klassen selvfølgeligt helt specielt, fordi her var det den danske trio Christoffer Nygaard, Kristian Poulsen og Allan Simonsen, der sejrede.


Christoffer Nygaard, Kristian Poulsen og Allan Simonsen fejrer sejren på podiet
(Foto: Aston Martin Racing)

GTE Pro klassen bød også på en Aston Martin sejr med nummer 97 bilen som blev kørt af Darren Turner, Stefan Mücke og Bruno Senna.

Starten kunne ikke være bedre for Aston Martin Racing, og sejren kom bestemt ikke i hus på grund af manglende konkurrence, for ud over flere stærke Ferrari teams var den helt nye fabriks Porsche 911 også til start, og det sætter måske en endnu tykkere streg under disse sejre.

Efter løbet sagde Allan Simonsen, at han selvfølgeligt var meget tilfreds med denne sejr, men at det har været hårdt arbejde at komme så velforberedt til det første løb, men alt det hårde arbejde gav gevinst på Aston Martins hjemmebane, Silverstone, og det er selvfølgeligt helt specielt...

Næste gang vi skal Aston Martin Racing i action, bliver ved FIA World Endurance Championship på Spa-Francorchamps, den 4. Maj.


Alle Aston Martins GTE biler er klar
(Foto: Aston Martin Racing)

Vejgaard

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Christoffer Nygaard
  • Kristian Poulsen
  • Aston Martin Racing
  • Silverstone
  • 14/04/13 - Silverstone - FIA WEC - FIA VM
  •