Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Toyota kom på podiet, og var tilfredse

FIA WEC 
15/04/13 

World Endurance ChampionshipToyota Racing deltog søndag i årets første World endurance championship løb, som blev kørt på Silverstone. Teamet kom hjem med en podieplads, men var det tilfredsstillende?
 

Toyota racing har nu fortalt, at de kørte søndagens 6 timers løb med deres 2012-udgave af TS030 HYBRID bilen. De startede løbet med begge biler i forreste række, men glæden varede kort, for de endte med at kun bilen med nummer 8, kørt af Anthony Davidson, Stéphane Sarrazin og Sébastien Buemi, kom på podiet. Den anden toyota sluttede på 4. pladsen.


Toyota kom godt fra start
(Foto: Toyota_racing)

Toyota’s forklaring på at de gik så galt fra starten, var at de Michelin dæk som teamet havde valgt, ikke passede ret godt til den bane temperature som Silverstone havde i starten af løbet. Derfor tabet begge biler rigtig meget tid på det første stint.

Her efter kom der en periode med let regn over banen og her genvandt Toyota lidt af det tabte, men det var ikke nok til at de kunne gøre noget ved de hurtige Audi’er.

Næste gang vi skal se Toyota Racing i FIA World Endurance Championship, er den 4. Maj ved 6-timers løbet på Spa-Francorchamps, men der er fortsat ikke noget nyt om hvorvidt vi her kommer til at se 2013 udgaven af Toyotas TS030.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Silverstone
  • 14/04/13 - Silverstone - FIA WEC - FIA VM
  •