Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Blancpain på Eurosport

Blancpain GT
Endurance Series 

15/04/13 

Organisationen bag Blancpain Endurance Series, SRO, har i weekenden offentliggjort at de resterende løb i serien i resten af 2013, vil blive sendt på Eurosport.
Desværre bliver det ikke live udseendelser men sammendrag, men det betyder dog mere motorsport på Eurosport og så er det oven i købet med dansk deltagelse.
 

En glædelig nyhed er det at der er indgået aftale mellem Eurosport og SRO om at transmittere - godt nok kun som sammendrag - de resterende løb i 2013 sæsonen i Blancpain Endurance Series.

Faktisk er det en dobbelt glædelig nyhed idet det er denne serie at der er en dansk bil med. Det er Martin Jensen og Dennis Andersen der kører for Insight Racing Denmark. Og egentlig er serien absolut værd at følge. Til løbet her i weekenden der var sæsonstarten for serien, og som blev kørt på Monza banen i Italien, var der tilmeldt 62 biler, hvoraf de 60 fik lov til at starte. Det tyder på succes for serien, som i de senere år har vokset sig større og større efter at have været en lidt underlig størrelse.

SRO som også står bag FIA GT mesterskaberne fra i år, har sikret sig at løbene vil blive sendt samme aften og med genudseendelse dagen efter. Et sammendrag vil blive sendt om tirsdagen. Man starter ud med det kommende løb på Silverstone banen der bliver kørt d. 2. juni. En del af udseendelserne vil blive bragt på Eurosport 2.

Dons