Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Nicolaj Møller Madsen deltager som gæstekører

Yokohama
SuperCup 

14/04/13 
Yokohama

- i Yokohama SuperCup
Nicolai skal køre i Scirocco R-Cup i Tyskland i 2013. Det betyder at han ”kun” kan køre tre mulige løb i Yokohama SuperCup. Foreløbigt ligger de to løb fast, nemlig åbningsløbet d 20-21 April og Juniløbet på Jyllandsringen d. 15-16 Juni.
 

Allerede til åbningsløbet stiller Nicolaj op på Ring Djurs, hvor han skal køre imod 18 andre i Yokohama SuperCup.


Nicolaj Møller Madsen

Nicolaj har indgået en aftale med Freddy Petersen biler i Fredericia, som betyder, at han skal køre i en VW Polo med omkring 210 HK. Han kører med nr. 77.

En Polo minder en del om en Scirocco, både at køre i, men også rent vægt-effektmæssigt fortæller Nicolaj.

I år er målet at få erfaring, da det er første år i andet end Gokart, samt at skabe sig et navn indenfor standardvogne, - ikke mindst i Tyskland. Han håber at kunne tage endnu et år i Scirocco R-Cup, hvorefter målet er at blive professionel racerkører og ende med at vinde Le Mans i 2017.

Nicolai fortæller, at han ser Yokohama SuperCup som en spændende klasse med stor succes. Der er mange dygtige kørere, et stort felt på foreløbigt 19 biler til start på Ring Djurs og racerbiler med op til 220 HK. . Derfor var det et naturligt valg at komme til at prøve kræfter med SuperCuppen.


Nicolaj Møller Madsen og Freddy Petersen

Nicolaj glæder sig meget til at møde konkurrenterne.

I Yokohama SuperCup er der mange dygtige kørere, heriblandt navne som Nicholai Eberhard, Martin Andersen, Rasmus Wendelboe, og Jakob Borum og mange andre.

I klassen er der også nye kørere, som kommer fra Gokart sporten. Flere af disse kørere har allerede vist deres værd i Gokarts, og mon ikke de nok skal gøre det samme i SuperCup !

2012 var SuperCups indkøringsår. I 2013 har mange fået øje på klassen, og tilmeldingerne taler jo for sig selv. Alle tilmeldte i klassen har betalt for medlemsskabet i SuperCup, så klassens medlemmer mener det alvorligt.

I Yokohama SuperCup glæder vi os til at tage hul på sæsonen, som vi er sikre på bliver en stor succes. Flere kørere har kørt test adskillige gange, så både biler og kørere er klar til race.

Yokohama SuperCup
Mogens Roy Nielsen


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: