Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Rasmus Wendelboe skifter fra Spidercup til SuperCup

Yokohama
SuperCup 

13/04/13 
Yokohama

Med en andenplads i Spidercup i 2011 og en første plads i 2012 må man sige at Rasmus Wendelboe har vist at han kan køre race. Derudover blev Rasmus vinder i den franske serie på Magny Cours og Val de Vienne plus to tredjepladser.
 

Rasmus Wendelboe har nu kørt Spider Cup i to år og vil nu prøve noget andet.


Rasmus Wendelboe
(Foto: Motorsporten.dk)

Så da Spideren blev solgt, var det en hurtig beslutning der skulle tages.

Med de store felter på 32 biler i Frankrig, var det oplagt at vælge Yokohama SuperCup. Det ser ud til at være en spændende klasse med mange biler i feltet.


Rasmus Wendelboe

Rasmus har kørt lidt Event i Polo'erne på blandt andet Jyllandsringen, så helt nyt er de lukkede biler ikke for ham. Rasmus kører i en Mini Cooper og kører med fra starten, allerede d 20 April til åbningsløbet på Ring Djurs.

Det bliver spændende at se hvordan Rasmus Wendelboe kommer til at placere sig i SuperCuppen. Rasmus beholder sit sædvanlige nummer 915. Yokohama SuperCup tæller hermed 26 tilmeldte i klassen. Heraf kører 19 kørere til åbningsløbet på Ring Djurs.

Yokohama SuperCup
Mogens Roy Nielsen


Læs mere om:
  • Rasmus Wendelboe
  • Ring Djursland
  • 21/04/13 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: